Haikara vieraili Huvikummussa

Heipä hei ja hyvää vuoden alkua! Ettepä ikinä arvaa mitä Huvikummussa on tapahtunut; Eräänä kauniina talvipäivänä haikara koputti nokallaan oveen ja Pepin avatessa sen, oli kuistilla yllätyksenä suloinen pieni poikavauva nyyttiin käärittynä! Sattuipa somasti, sillä synnytin 4. tammikuuta potran poikasen, esikoisemme :) Uuden pikkupomon vaatimusten myötä blogipäivitykseni taitaa harventua entisestään, mutta yritän kuitenkin silloin tällöin nipistää aikaa tälle ihanalle harastukselle.

Kiitos ihanista kommenteista! Niitä on aina niin piristävä lukea. Alla kuvia Huvikummun uudesta asukista :) Haikara toi hänet Baloo Hallow’n putiikista, Etsy.comista.

vauva-01

vauva-02

vauva-03

vauva-04

7 thoughts on “Haikara vieraili Huvikummussa

  1. Ompa suloinen pikkuinen!! (**)
    Onnittelut molemmista ”onnenpotkuista” .
    Nauti ajastasi ”pikku pomon” kanssa – se menee niin nopeasti ohi, ettet uskokkaan – nimimerkillä 4 lasta jo maailmalle päästämään joutunut.
    Jaksuja ja hyviä voineja :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.