Elämää Huvikummussa

Herra Tossavainen nukkuu Pepin makuuhuoneessa alimmassa laatikossa.:)

Pepin vaatekaapissa ei kaikki ole ihan täydellisessä järjestyksessä,mutta ei se menoa haittaa. :)

 

 

2 thoughts on “Elämää Huvikummussa

  1. Mä olen niin sun fani :) Hienoja kuvia, kylläpä haluaisin nähdä tuon Huvikummun livenä! Ihana kangas ekan kuvan Pepin mekossa ja nojatuolissa eritoten. Mulla taitaa olla jokin keltainen kausi kun kaikki keltainen näyttää niin kivalta. Ehkä se on tämä vuodenaika kun kaipaa aurinkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.