Peppi Pitkätossun ystävänpäivä!

Peppi, Annika ja herra Tossavainen viettivät ystävänpäivää luistellen talvisessa metsässä. Mukana oli tietysti hyvät eväät: lämmintä kaakaota ja laskiaispullia. Äitini virkkaamissa ihanissa luistelumekoissa oli mukava luistella! Kiitos äiti-kulta :) Lumiukkokin seurasi hymyillen kaverusten taidokasta luistelua.

Pepin ja Annikan pienet luistimet on tehty paperista. Kannattaa tutustua luistimiin ja muihin hauskoihin minituotteisiin (www.minihali.net).

Luisteluretken jälkeen oli mukava palata Huvikumpuun lämmittelemään takan äärelle. Ystävänpäivän kunniaksi ystävykset ompelivat ihania pehmoleluja leikkeihinsä. Huvikummussa on tietysti oma askartelu/ompeluhuone jossa syntyy ihania luomuksia. Tässä kuvassa näkyy askarteluhuone hämyisesti Pepin takana. Sen esittelen teille lähiaikoina perusteellisesti.

Minipehmot on tilattu Etsystä. Sieltä sain kaavat ja itse kokosin ne Pepin avustuksella:) Olivat helppoja tehdä. Tarvittiin vain liimaa, saksia, neulaa ja lankaa.

One thought on “Peppi Pitkätossun ystävänpäivä!

  1. Hyvää Ystävänpäivää Sinulle ja Huvikummun väelle!! (^^)

    Peppisi on niin ihana!! (**) Ja mekot ovat aivan mielettömän ihania… Odotan innolla, että pääsen kurkkaamaan askarteluhuoneeseen.

    Miniterkuin, Irina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.