Valot vierashuoneessa!

Tässä on kuva Pepin vierashuoneesta valojen kanssa. Kattolamppu on tehty kertakäyttö snapsimukista, joka on leikattu vähän pienemmäksi ja päällystetty kankaalla.

11 thoughts on “Valot vierashuoneessa!

 1. Hei Sari!

  Vihdoinkin pääsin tänne blogiisi. Kyllä Huvikummun elämä tuntuu vilkkaalta ja mukavalta.
  Nukkekoti on niin ihana, kateeksi käy. Laitatko kuvia siitä toisestakin?

  • Hei,Kirsti!

   Kiva,kun löysit tänne värikkääseen minimaailmaani:)
   Tämä blogini on aika alkuvaiheessa ja tarkoitus olisi laittaa kuvia myös muista nukkekoti vitriineistä tänne. Olet tervetullut katsomaan nukkekotejani myös livenä.

 2. Voi ihanuus, miten virkistävän persoonallinen nukkis! Wau!! Värimaailma on aivan mahtava! Mä voisin laittaa mun blogiin tästä maininnan, jos sopii. ::)

  • Hei Mirja!

   Ihanaa, kun löysit blogiini! Tämä on vielä tosi vaiheessa,mutta yritän ehtiä päivittelemään useammin jatkossa..:) Olisi tosi kiva, jos laittaisit blogiisi maininnan. Kiitos!:) Kaikkea hyvää ja nukkekoti näperrys intoa sinulle!

 3. Oi miten ihana Huvikumpu! Nuo nuket ovat ihania, olen ihaillut tekijänsä blogia. Minullakin on mieltymys värikkyyteen, mutta koska luulen että se oikeassa sisustuksessa olisi vähän liian villiä, olen ohjannut sen nukkekotiini ;) No, kyllä sitä on vähän ryöpsähdellyt oikeaankin elämään, mutta nukkekodissa se on ihan valloillaan!

 4. PS Olisiko mahdollista laittaa kuva, jossa näkyisi ihan koko kaappi? Minusta on jotenkin tosi kiva nähdä kokonaisuus. Kuvasi ovat mahtavia, arvostan sitä :)

  • Hei,Anna

   Kiitos,kun kävit vierailemassa blogissani! Tarkoitus olisi kyllä laittaa kokonais kuva vitriinistä blogiini. Esittelen ensin huoeet ja sitten vasta koko kaapin. Osiossa huvikummun tupaantuliaiset voit käydä vilkaisemassa kuvia. Siellä on vilaus myös koko vitriinistä:)

  • Kiitos Maria!

   Olet ollut suurena inspiraation lähteenä minulle!
   Tosi kiva kun löysit tänne minun minimaailmaani!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.