Pepin vierashuone

Tässä olisi pari kuvaa Pepin vierashuoneesta. Sinne hän voi majoittaa ystäviään. Esimerkiksi Annika nukkuu siellä usein kun on kyläilemässä huvikummussa. Parvisänky on myös Pepin mieleen ja joskus Peppi ja herra Tossavainenkin nukkuvat siellä :) Pepillä on siellä vaatekaappi, joka on todella täynnä värikkäitä vaatteita, laukkuja ja pikku kenkiä..

Vierashuone on makuuhuoneen vieressä, huvikummun ylimmässä kerroksessa. Lattialankut on tehty nukkekodin valmiista lankkumatosta. Erottelin tosin kaikki ”lankut” toisistaan, jotta lopputulos olisi aidomman näköinen. Siinä oli aika kova homma, mutta olen tyytyväinen lopputulokseen. Oikeassa kulmassa oleva pienen pieni kaappi on myös itse tekemäni. Siellä on myös valot :)

Laitan myöhemmin tunnelmakuvia huoneista, joissa palaa valot.

5 thoughts on “Pepin vierashuone

  • Hei Mirja!
   Eikös olekkin upeita.. Ne kyllä innostavat nukkekodin sisustamista,kun ovat niin suloisia. Odottelen vielä Annikan veljeä ja Pepin hevosta saapuvaksi jonakin päivänä!:)

  • Käyn tosi usein ihailemassa tekemiäsi taideteoksia blogissasi! Uskomattoman upeita juttuja. Sopivat huvikumpuun niin hyvin:) Toivottavasti olet Lahden messuilla keväällä! Odotan jo nyt niitä messuja innolla!

 1. I’ve seen your pretty dolls on Rose’s blog, it’s so good to see them here too! I am a very lucky owner of Rose’s doll P’Nilli so I know how big joy Her dolls can bring us.:)
  Hugs
  Ewa

  • Hello Ewa!

   Yes we both are very lucky, Rose is a true artist! I’m very happy you found your way here!
   Welcome!
   Hugs back :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.