Huvikummun asukkaat

Ennen Huvikumpuun tutustumista haluaisin esitellä teille ihanat pikkuruiset ystäväni Peppi Pitkätossun ja herra Tossavaisen. Nämä nuket ovat ystäväni Rosen (bbflockling.blogspot.fi) tekemät ja lentäneet kotiini kaukaa Amerikasta asti. Pitkäaikainen haaveeni oli toteuttaa Pepin koti, Huvikumpu ja vuosi sitten löysin sitä varten vanhan vitriinin joka oli mittasuhteiltaan täydellinen! Isäni avustuksella aloin muokkaamaan sitä nukkekodiksi. Nyt, vuoden jälkeen Huvikumpu on jotakuinkin valmis ja sitä haluan teille blogissani vähitellen esitellä.

One thought on “Huvikummun asukkaat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.